Inici: Sergio, Eloi, Roger (min.62), Damià (min.73), Boris, Tori, Toni, Andreu, Oriol, Alberto i Dani.

Suplents: Bosch (min. 62) Vinyals (min. 73)

Inici: Andujar, Del Barrio, Calopa, Martín, Román, Andrés, Gago, Jiménez (min.89), Rodriguéz (min.77), Pujante i Blanco.

Suplents: Robles (min.77) i Herrero (min.89)

Gols: Pujante 0-1 (min. 56), Gago 0-2 (min.92).

Assistent: González Jiménez

Targetes grogues: Alberto, Roger, Oriol i Bosch (Sant Feliu Sasserra)

Andujar , Del Barrio (2) i Pujante (Olímpic Can Fatjó)

RESUM :

El partit va començar amb els dos equips molt concentrats i ben colocats en les demarcacions del terreny de joc.

El Sant Feliu portava l’inciativa i per això va ser el primer en donar senyals de perill en atac va ser el Sant Feliu en un llançament de falta que Andujar va respondre bé blocant-lo. Però el conjunt visitant va començar a avançar liníes i a apretar a dalt mitjançat pilotes llargues i accions puntuals de contraatac.

A mesura que passaven els minuts el partit es va anar intensificant i a la vegada el físic era més protagonista que el bon joc.

Als 20 minuts l’Olímpic va disposar d’un llançament de falta que Sergio va respondre bé amb una gran estirada.

A la mitja hora de joc el Sant Feliu va disposar d’una clara ocasió que entre defensa i porter van aconseguir desviar, i fins la fi de la primera part no es va produir cap fet amb certa rellevància.

La segona part va ser una rèplica de la primera, que podria haver set exacte sinó fos per els gols que van realitzar l’equip visitant.

Pràcticament va ser un anar i venir, on l’Olímpic amb un joc molt més dur va saber aprofitar les errades defensives del Sant Feliu per imposar-se en el marcador i endur-se els 3 punts.

La primera va ser al minut 56 quan en un pèrdua de pilota a prop de l’àrea va propiciar que el 17, realitzés un bon xut i la pilota li va fer un estrany a Sergio que va fer que la pilota s’introduis dins la xarxa.

I la segona, ja en el temps reglamentari, va ser en cometre un penalt després de d’una passada llarga on la defensa del Sant Feliu ho tenia tot de cara per rebutjar-la. Gago va posar el 0-2 definitiu en convertir la pena màxima.