Vilarrasa, Sanchez, Palou(Maldonado min. 64), Carles, Dot, Oscar(garcía min. 78), Espada, Vila(Padilla min. 70), Alberto(Catalan min, 55), Diaz(fuentes min. 55), Serrano,

Sant Feliu Sasserra 2

Marc Antoni, Tori, Vinyals, Prat, Toni(Damià min. 51), Eloi, Andreu(Miki min. 51), Flores(Jairo min. 63), Costa(Francesc min.73), Oriol, Carlitos

Àrbitre: José Asensio (regular.)

Targetes Grogues pels locals Vila i Maldonado i pels visitants Tori, Eloi, Carlitos, Francesc, Jairo, Miki T. Vermelles directes al Visitant Oriol

Gols: 0-1 Prat min 48, 0-2 miki min 62

Difícil desplaçament del Sant Feliu Sasserra davant d’un potent Granollers, que per sacrifici i bon joc els visitants s’han emportat merescudament els 3 punts. El partit ha començat amb bon joc al mig del camp sense masses arribades amb perill a les areas, fent així que els visitants anessin agafant confiança, i mica en mica fer-se dominadors del partit acabant els primers 45 minuts sense clares ocasions de gol.
Començava la segona part amb un sant feliu molt envicios i amb ganes de guanyar el partit. En el minut 48 de partit una falta rematada magistral de Prat posava el 0 – 1. a partir d’aquí el sant Feliu s’ha anat trobant mes comoda dintre el camp i tres minuts mes tard amb un ràpid contracop Carlitos disposava d’una altre ocasió per santanciar el partit però la basalina ha passat per sobre el travesser. El granollers mirava d’acostar-se a l’àrea visitant però la bona derença impedia que arribessin amb parill. Consients d’això el Sant feliu apretava per mirar de sentenciar el partit, això ha arribat al minut 62 on la classe del jugador miki s’ha vist reflectida amb un gran gol deixant així el 0 – 2 definitiu sense opcions de reacció del Granollers. Així doncs excelent victòria del Sant Feliu Sasserra que mica en mica va sumant punts per sortir de la part baixa de la classificació.