dilluns, 10 d’agost del 2009

Avui dia 10 d´agost comença la pretemporada

Amb poques cares noves, només les del nou entrenador, David Molina, i els jugadors Roger Roma, Marc Moreno i David Córcoles, aquest a prova, i amb algunes absències importants com les d'Oriol Jané i Eloi Esquius, que han anat al CE Manresa, i la d'Alberto, al CE Sallent, el CE Sant Feliu Sasserra inicia avui els entrenaments de preparació per a la nova temporada, en la qual l'equip bagenc tornarà a competir en el grup 1 de Preferent Territorial.

Ja el proper cap de setmana, el CE Sant Feliu Sasserra disputarà els seus primers partits amistosos, el primer, dissabte a Navarcles, i el segon, diumenge a Igualada. A partir d'aquí, n'hi ha programat un per cada cap de setmana. El dissabte dia 22 d'agost a Sallent, el dia 29, a casa davant el Berga, el dia 5 de setembre a Avià, i el dia 11 de setembre, a Puig-reig.

El debut a la lliga serà per als bagencs, a casa, davant el potent Palafrugell el dia 13 de setembre. La primera sortida serà en un camp també complicat com és el del Mollet per rebre en la tercera jornada el Ripollet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada