dilluns, 10 d’agost del 2009

Entrevista amb el nou entrenador del Sant Feliu

´El Sant Feliu Sasserra és un repte que assumeixo amb molta il·lusió´


FRANCESC DALMAU
NOTÍCIES RELACIONADES

Tot i la seva joventut, David Molina ja ha estat entrenador a Súria, Puig-reig i Gironella, i va compartir banqueta amb Josep Antoni Montes al CE Manresa, a Tercera Divisió. De cara a la propera temporada, s'ha compromès amb el CE Sant Feliu Sasserra, equip de la Territorial Preferent. L'equip comença avui, dilluns, els entrenaments.

Com afronta aquesta nova etapa com a entrenador al Sant Feliu Sasserra?
És un repte important que afronto amb il·lusió. Després d'una temporada de descans que també necessitava, ha sorgit aquesta possibilitat d'entrenar el Sant Feliu Sasserra i aquí estem, amb ganes de poder assolir l'objectiu del club, que no és altre que el de la permanència, encara que sigui en la darrera jornada. Es presenta una temporada molt competitiva, molt dura per a nosaltres.

Quina pot ser la clau de l'èxit?
Tenint en compte que poden baixar cinc equips com a mínim, el més important és no despenjar-nos, perquè després pot ser molt difícil la salvació. Com a experiència, la que va tenir la temporada passada el mateix Sant Feliu Sasserra, en què sort que a la segona volta ho va brodar, perquè a la primera estava molt tocat a la part baixa de la classificació.

Com s'ha trobat l'equip?
La veritat és que per problemes estructurals, que no s'han pogut solucionar fins fa poc, s'ha endarrerit la confecció de l'equip. Algun jugador important ha marxat davant de la incertesa que hi havia i altres ja no s'ha arribat a temps per fitxar-los, oimés quan el pressupost s'ha reduït ostensiblement. Aquest ha estat un handicap per confeccionar la plantilla. Al final hem pogut retenir una bona part dels components de l'equip de l'any passat i de moment només hem pogut fer dues incorporacions, les de Roger Roma i Marc Moreno. La plantilla evidentment que no està tancada, perquè només disposem de 15 jugadors i la intenció és fer un grup de 19 0 20.

Que el camp sigui de terra és un parany per al seu equip?
Més que un parany, l'hem de convertir en una arma al nostre favor; a casa hem de ser sòlids i sumar el major nombre de punts. Tot i això, és clar que les condicions i dimensions del camp no s'adiuen al meu estil de joc, però forma part de les situacions que a vegades et trobes en el món del futbol.

Com valora el fet d'haver de jugar contra el CE Manresa?
És una anècdota i no té més importància. Seran dos partits en els quals hi haurà igualment tres punts en joc. Per història i per la ciutat que és, no deixa de ser un accident que hi hagi el CE Manresa en aquesta categoria. Penso que en un o dos anys hauria de tornar a tenir capacitat per almenys tornar a Primera Catalana.Per recursos i per tot, el Sant Feliu Sasserra i el CE Manresa són dos móns diferents. Malgrat tot això, no deixa de ser un partit històric i especial sobretot per a la nostra afició.

Quins equips veu més forts?
A priori, el candidat número 1 per ser campió és el Granollers, que ha fitxat molt bé, però també s'hauran de tenir en compte equips com el Palafrugell, Olot, Vilassar de Dalt, Mollet o fins i tot l'Aiguafreda.

Com és l'arrencada del Sant Feliu Sasserra?
Tenim les tres primers jorna-des molt complicades davant tres equips que han d'estar a dalt, el Palafrugell a casa, a Mollet i el Ripollet també a Sant Feliu, això abans d'anar a Palau-solità, ja que sempre és complicat guanyar a fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada