cronica de la segona jornada

SEGONA DERROTA CONSECUTIVA

21-09-2009 - Sant Feliu Sasserra, C.E. / Publicat per minus
El Mollet i el Sant Feliu Sasserra afrontaven aquesta 2a Jornada desprès d’una primera negativa per els dos conjunts.
Els locals han sortit al terreny de joc mol decidits i amb ganes de encarrilar el partit amb els primers minuts creant ocasions i perill a la porteria defensada per Marc Antoni, arribant el primer gol el minut 23 de partit amb una falta directe rematant de cap Marcelo. Els locals tenien el partit controlat en el centre del camp , però amb una jugada de contraatac dels visitants han tingut la seva oportunitat amb unes clares mans dintre l’àrea que el jutge de línia ha vist i ha ben assenyalat però el col·legiat del partit no ha volgut xiular arribant així a la mitja part.
A la represa els visitants han apretat una mica més, però han set els locals que en el minut 64 feien el segon per mediació d’Oscar, tot i que el Sant Feliu Jugava amb mes ganes però no arribava amb claredat a la porteria del Mollet. El Sant Feliu intentava apretar per mirar d’escursar diferencies però amb un contracop ràpid del Mollet en el minut 88 Aliou deixava el 3-0 definitiu.

Mollet: Marc, Fortuny, Alberto, Aguisuelas, Franc, Riki, Marcelo, Jose Manuel, Casto, Maledo, Valverde. També Alex, Carlos, Sebas, Oscar, Aliou.

Sant Feliu Sasserra: Marc Antoni, Damià, Boris, Prat, Serrat, Roma, Miki, Pelfort, Criado, Francesc, Carlitos. També Enciso, Juanjo, Corcoles, Vinyals, Tori, Toni.

Gols: 1-0 min. 23 Marcelo, 2-0 min. 64 Oscar, 3-0 min. 88 Aliou