diumenge, 27 de setembre del 2009

PRIMERA JORNADA A TERCERA

EL SANT FELIU SASSERRA “B” MALGRAT EL SEU BON JOC CAU AL CAMP DEL LLORENÇÀ

27-09-2009 - Sant Feliu Sasserra 'B', C.E. / Publicat per minus
Llorençà 2 - Sant Feliu Sasserra “B” 1

El partit ha començat molt animat i amb moltes ocasions de gol que Joan no ha pogut aprofitar, però quan nomès s’havien disputat 3 minuts de joc Esteve avançava els locals amb un xut de bolea. El Sant Feliu no ha abaixat mai la guardia i al minut 5 altre vegada Joan protagonitzava una altre ocasió clara de gol. El primer temps ha finalitzat amb l’únic gol local.
A la represa el Sant Feliu ha sortit amb ganes d'aixecar el partit i al minut 60, Jairo, feia pujar el gol del empat al marcador amb un xut de falta directa que primer picava el pal i seguidament entrava al fons de la xarxa visitant. El partit era molt distret amb moltes arrivades per els dos conjunts, però novament el Llorençà es tornava a trobar amb el gol al minut 63 que transformava Camprubí amb una jugada de contraatac.
A les acaballes del partit el jugador local Àngel i el visitant Ventura han vist tarjeta vermella per unes empentes.

Llorençà: Ivan, Jordi, Pere, Ventura, Albert, Esteve, Camilo, Narcis, Camprubi, Braian, Martinez i tambè Serrano, Oriol, Paton, Miralpeix.

Sant Feliu Sasserra 'B': Riu, Rocadembosch, Tellez, Fabri, Raul, Angel, Guillem, Lluis, Hector, Jairo, Joan tambè Riki, Dani, Carles.

Gols: 1-0 min 3 Esteve; 1-1 min 60 Jairo; 2-1 min 63 Camprubi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada